|
|
![]() Axellon Свой |
|
Обратиться по нику
|
Axellon |
Ответить с цитатой | | |
|
Дитина перестала боятися школи
У традиційній школі у доньки були проблеми: постійний стрес, страх помилитися, суворість вчителів. Ми довго шукали приватну школу, де вона почуватиметься комфортно. У Galaxy School знайшли саме те, що потрібне! Тут шанобливо ставляться до дітей, вчать висловлювати свою думку, підтримують. Кожен клас закріплений за ментором, що допомагає у складних ситуаціях. Дочка перестала боятися йти до школи, стала впевненішою у собі. |
|
|
|
|
|
|
![]() Skyworker V.I.P. |
|
Обратиться по нику
|
|
|
Надежный и отзывчивый VPS хостинг для серьезных проектов -|||- Топовая партнерка под серый крипто-трафф |
![]() spomoni V.I.P. |
|
Обратиться по нику
|
spomoni |
Ответить с цитатой | | |
|
Огого, фига се кто хрумером начал пользоваться уже)))
Я сначала прочитал, типа дитИна, ну то есть большой такой жлоб, как его еще, Детина типа) Потом только понял, что это по-украинки написано |
|
|
|
|
|
Профи в фарме? Тебе в Union Pharm! |еще раз повторим - Spomoni.com - обзоры партнерок
#1 ФАРМ партнёрка, API, 80%+ АПРУВ!|PharmEmpire - ТОП Конверт фарма трафика!|Spomoni.com - обзоры ПП! |
![]() Skyworker V.I.P. |
|
Обратиться по нику
|
Skyworker |
Ответить с цитатой | | |
|
spomoni писал(а): |
Огого, фига се кто хрумером начал пользоваться уже)))
Я сначала прочитал, типа дитИна, ну то есть большой такой жлоб, как его еще, Детина типа) Потом только понял, что это по-украинки написано
|
Я не силен в украинском, но сразу почему-то понял, что ТС пишет на українськой мове  |
|
|
|
|
|
Надежный и отзывчивый VPS хостинг для серьезных проектов -|||- Топовая партнерка под серый крипто-трафф |
|
|
Партнеры
|